Results

VI SÖKER TEKNISK INNESÄLJARE TILL EMMABODA

Emmaboda Glas AB grundades 1919 och har sedan dess tillverkat högkvalitativa produkter med hjälp av den senaste och mest avancerade tekniken. Verksamheten består av förädling och försäljning av planglas och plast till kunder i byggindustrin, bland annat fönster- och dörrtillverkare, fasadentreprenörer och glasmästerier.

Med huvudkontor och produktion i Emmaboda och regionkontor i Göteborg, Karlstad, Stockholm och Luleå har vi idag drygt 100 engagerade medarbetare och en om sättning på ca 170 miljoner. Vår affärsidé är att erbjuda bygg- och industrimarknaden konkurrenskraftiga och funktionella planglaslösningar. Glaslösningar som både tillgodoser kundens behov av resurseffektivitet och marknadens krav på miljöhänsyn och trygghet.

TEKNISK INNESÄLJARE

Har du teknisk kunskap och vill möta kunder och bygga relationer? Tycker du att affärer och försäljning är spännande? Då kan denna roll vara något för dig, då Emmaboda Glas AB växer behöver vi nu förstärkning på vår försäljningsavdelning. Vi söker nu en teknisk innesäljare med stor möjlighet att utveckla sin roll. 

Rollen som teknisk innesäljare innebär bl a att svara på direkta förfrågningar från våra kunder, erbjuda optimala lösningar och stödja övriga försäljningskontor. Vi söker dig som har hög teknisk förståelse med ett par års erfarenhet gärna inom bygg/entreprenadbranschen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i denna befattning består av, orderhantering, uppförande av ritning kopplat till kundönskemål, utförande av offerter, samt leveransbevakning. Du kommer även aktivt verka för merförsäljning till våra befintliga kunder och ge teknisk rådgivning om vilka av våra produkter som passar kunden bäst efter de ställda krav och regler inom vårt verksamhetsområde.

Du har ett nära samarbete med våra utesäljare samt daglig kontakt med både befintliga och potentiella kunder. I rollen ingår det att besvara frågor som rör leveranser, produkter och teknisk support. Kontakt kommer även ske med produktionsledare, planering och  inköpsavdelning.

Som person är du social, öppen och serviceinriktad med stor förståelse för kunders olika behov. För att lyckas i tjänsten behöver du vara driven och självgående samt ha ett starkt intresse för problemlösning. Du är en kommunikativ person som har lätt att knyta och underhålla kontakter och relationer. Du har förmågan att vara flexibel och trivs med ett strukturerat arbetssätt och tycker det är en positiv utmaning att hitta lösningar åt kunder så att de blir nöjda. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från försäljning, gärna från bygg/entreprenad-branschen. Teknisk utbildning och/eller kunskap och erfarenhet av ritningsläsning är ett krav. Du har utmärkta IT-kunskaper samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vill du bli vår duktiga tekniska innesäljare? Tveka då inte att söka tjänsten redan i dag! 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sanna Wadin 0471-188 49.

Ansökan skickar du till albertina.niklasson@saint-gobain.com  senast 20190515.

Vi kommer att hantera inkommande ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat.

Bifoga CV och personligt brev,  Märk med ”Teknisk Innesäljare”.

Välkommen med din ansökan!

04/04/2019 - 14:31
People