Vi söker säljare till Stockholm

SAINT-GOBAIN EMMABODA GLAS AB SÖKER SÄLJARE TILL STOCKHOLM!

Som ett led i vår tillväxtstrategi behöver vi förstärka vår försäljningsavdelning med en säljare med placering vid vårt kontor i Stockholm.

Du kommer i ditt arbete att ha daglig kontakt med kunder, innesäljare och vår produktion i Emmaboda. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. kundbesök, offerthantering, prata och hålla föredrag inför både stora och små grupper, planera och genomföra kampanjer/ aktiviteter samt att följa upp dessa. Du skall ha lätt för att samarbeta i grupp, kunna ha många bollar i luften samtidigt utan att bli stressad samt alltid ha kunden i fokus.

Vi förutsätter att Du har dokumenterad säljerfarenhet, gärna från byggbranschen, utmärkta IT-kunskaper och är intresserad av tekniska frågor. Har Du dessutom teknisk utbildning och/eller kunskap om glas så är detta en merit. Körkort krävs. Engelska i både tal och skrift är ett krav (ytterligare språkkunskaper är meriterande).

Eventuella frågor besvaras av Niclas Björkman 013-103844. Regionschef Öst/Norr.

Välkommen med Din skriftliga ansökan till Hanna Grasso.
Märk ansökan ”Säljare Stockholm”. Skicka ansökan via mail till
hanna.grasso@saint-gobain.com
Ditt svar vill vi ha senast den 22 november 2015

Saint-Gobain Emmaboda Glas AB ingår i den franska industrikoncernen Saint-Gobain, som är ett multinationellt företag, representerat i 50 länder av cirka 1 400 företag med över 210 000 medarbetare.

Saint-Gobain Emmaboda Glas AB är idag en av Sveriges ledande vidareförädlare av glas till byggindustrin, fordon, vitvaror, solfångare och interiör applikationer. Våra kunder består bl.a. av fönster- och dörrtillverkare, fasadentreprenörer och glasmästerier. Vi finns idag i Emmaboda (HK), Luleå, Stockholm, Linköping, Karlstad, Göteborg och Malmö. Vi är totalt 225 personer och omsättningen ligger runt SEK 400 miljoner.

11/10/2015 - 13:29
Event