Results

Stolt huvudpartner för Glasdagen 2016

Glasbranschföreningen gör en storsatsning på Glasdagen som äger rum 5 februari på Quality Hotel Globe i Stockholm! Då samlar de hela branschen, medlemmar och leverantörer, för inspirerande föreläsningar och branschdiskussioner, spännande möten och högklassig underhållning.

Under Glasdagen kommer siktet ställas in på nyhe­ter inom branschen och vad som väntar ditt företag i framtiden, både marknadsmässigt och på yrkesnivå. Du som medlem i Glasbranschföreningen är välkommen att komma och träffa kollegor och oss leverantörer, skaffa dig nya kunskaper, hålla dig uppdaterad på de senaste händelserna i branschen - och dessutom ha riktigt trevligt i huvudstadens pulserande miljö.

Vi på Emmaboda Glas Glassolutions Saint-Gobain är stolt huvudpartner för Glasdagen och bidrar tillsammans med många andra därmed till att Glasbranschföreningen kan bjuda in till detta högklassiga arrangemang till ett förmånligt pris, som omfattar ett fylligt och exklusivt program. Våra representanter finns på plats för dig och är beredda att prata sig varma om hur vi kan hjälpa dig i ditt arbete med glas. Hur vi genom personligt engagemang, kvalificerad rådgivning och förstklassiga produkter arbetar för att vara det självklara valet för alla som arbetar med glas. Välkommen in i vår värld. Den handlar om ditt glas!

01/26/2016 - 14:34
Event