Results

Sammanfattning Nordbygg 2016

Precis som de två senaste Nordbygg ställde Saint-Gobain upp i en gemensam monter. Den här gången var det hela 10 varumärken på plats; Dalapro, Ecophon, Saint-Gobain Emmaboda Glas, Gyproc, ISOVER, Leca®, Norton, Solar Gard, SWISSPACER och Weber. Det var ett ständigt högt tryck i vår monter och många av seminarierna var välbesökta.

Temat i montern var My Comfort by Saint-Gobain. My Comfort är ett koncept som sätter kunden i fokus utifrån perspektiven Klimat, Estetik, Ljud, Hälsa och Ekonomi. Detta var basen för de 24 samtal som hölls i seminarierummet tillsammans med intresserade besökare.

Frågeställningarna om komfort är kritiska eftersom vi i Norden tillbringar ca 90% av vår tid inomhus. I samtalen påvisades hur Saint-Gobains produkter och system aktivt kan bidra till att utveckla boende- och brukarkomforten.

– I arbetet med att utveckla samhällsbyggandet så har vi helt naturligt ett starkt fokus på nybyggnationen. Vi får dock inte glömma att den största andelen av beståndet redan finns och har ett stort behov av att utvecklas för att uppfylla dagens krav på funktionalitet och komfort, säger Per Redtzer, Commercial Director Saint-Gobain Sweden. Under mässan visade vi på hur Saint-Gobains produkter och tekniska lösningar kan användas för att modernisera och reparera både byggnader och anläggningar.

Saint-Gobain arbetar aktivt med att utveckla våra kunders arbete med sin egen arbetsmiljö. På Nordbygg visades flera intressanta utrustningar och material som gemensamt bidrar till en säkrare arbetsmiljö för de kunder som arbetar med byggnation.

Vi tackar alla besökare för ett trevligt möte och hoppas att vi ses igen på Nordbygg 2018. 

04/20/2016 - 07:17
Event