Results

Saint-Gobain firar 350 år

#SAINTGOBAIN350

I år firar Saint-Gobain sitt 350-årsjubileum. Ett storslaget jubileum som koncernen vill markera genom att berätta om sin långa historia och vilka visioner man har för framtiden.

Glas har varit en del av verksamheten ända sedan de första glaslösningarna levererades till slottet i Versailles 1665. Vi på Emmaboda Glas har 1940-talet varit en del av Saint-Gobains historia och vi är mycket stolta förvaltare av detta arv. Idag bidar vi i högsta grad till att föra Saint-Gobain in i framtiden, då vi kontinuerligt arbetar nära våra kunder för att förnya och skapa hållbara lösningar. Med personligt engagemang, kvalificerad rådgivning och förstklassiga produkter är vi redo att möta framtiden.

Saint-Gobain, en koncern med siktet inställt på framtiden

Saint-Gobain startades 1665 av Ludvig XIV och Jean-Baptiste Colbert och är därmed det äldsta bolaget i Paris Bourse’s CAC 40 index. Koncernen har under sin långa historia anpassat sig till omvärldens förändringar och antagit de många utmaningar som ställts.

Tack vare sin erfarenhet och företagskultur har koncernen siktet inställt på framtiden baserat på sex grundpelare grundade på Saint-Gobains värderingar:

Världen är gränslös :

Sedan den första verksamheten öppnades utanför Frankrike (i Tyskland på 1850-talet) har Saint-Gobain expanderat och blivit en internationell koncern med verksamhet i 64 länder.

Hållbar utveckling :

Saint-Gobain erbjuder produkter och lösningar för en hållbar utveckling för att minska miljöpåverkan och ge lägre energianvändning.

Innovation omvandlar världen :

Saint-Gobain är ett av världens mest innovativa företag. Förnyelse och nyskapande en viktig del i företagets historia och identitet. Saint-Gobains produkter och lösningar bidrar till att förbättra boendemiljön och det dagliga livet.

Talang är oändlig :

Saint-Gobains främsta tillgång är dess anställda. Den dagliga verksamheten baseras på gemensamma värderingar för att tillmötesgå önskemål från miljontals kunder över hela världen.

En bra boendemiljö för alla är uppnåbart :

Saint-Gobain har åtagit sig att förbättra boendemiljön för alla genom att ta fram innovativa material och produkter som är anpassade efter den lokala marknaden och genom Saint-Gobain Initiatives Foundation.

Saint-Gobain bygger på erfarenheter från det förflutna och planerar för framtiden :

I mer än 350 år har koncernen anpassat sig till omvärldens förändringar.

Vill du veta mer om oss? Läs om vår historia och vår framtid?


Besök Saint-Gobains hemsida; www.Saint-Gobain.com

Besök vår virtuella utställning; Saint-Gobain350years.com

 

10/13/2015 - 07:56
Event