Results

Nordbygg 2016

Träffa oss på Nordbygg och inspireras av våra glas för ökat välbefinnande.

På Nordbygg visar vi upp glaslösningar som ökar människors välbefinnande. Vi visar de senaste glasen inom energi, solskydd, brandskydd och design. Välkommen in i vår monter där vi tillsammans med 8 andra bolag inom Saint-Gobain presenterar mängder av hållbara lösningar under konceptet My Comfort.

SG Nordbygg2016

En komfortabel miljö är avgörande för vår hälsa, lycka och produktivitet.

Vi tillbringar normalt 80-90 % av vår tid inomhus. Därför bör våra byggnader först och främst vara utformade för oss människor och för det vi vill göra när vi vistas i dem – att bo och umgås, arbeta, tillfriskna i eller att utbilda oss.

Men klarar vi utmaningen att bygga snabbt, billigt och samtidigt hållbart? Kan vi lösa bostadsbristen genom att renovera källare? Hur påverkar ljudmiljön i skolan våra barns förmåga till inlärning? Energibesparingar – går de att räkna hem? Hur kan vi i framtiden använda glas i renovering och nybyggnad?

Det är några teman för 24 samtal om My Comfort by Saint-Gobain. Dessutom presenterar vi mängder av hållbara lösningar för nybyggnation och renovering.

På Nordbygg 2016 ställer Saint-Gobain upp med en monter där tio av Saint-Gobains varumärken i Sverige finns representerade: Dalapro, Ecophon, Emmaboda Glas, Gyproc, ISOVER, Leca®, Norton, Solar Gard, Swisspacer och Weber.

Välkommen till oss på Nordbygg, monter C08:51 den 5–8 april!

SG Inbjudan

02/23/2016 - 08:15
Event