Results

Jullunchturné 2015

Jullunchturné 2015 är i fullgång och våra representanter på plats i Stockholm har nu under 2 dagar pratat sig hesa om: våra nya energiglas och solskyddsglas, fönster med inbyggda persienner, designglas med mönster av tyg och det optimala glaset för duschväggar med tidlösa egenskaper. Hoppas bara att deras röster håller och att julmaten inte står dem upp i halsen redan för nästa vecka fortsätter turnén till Göteborg och Malmö. Totalt träffar vi ca 2000 arkitekter under julluncherna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Monter Jullunc Glas

Screenline Monter Jullunch

Oskar Pratar Glas Solskyddsglas

Glas I Fokus Jullunch Energi Glas

Energiglas

Med Glassolutions energiglas får du ett klarare glas och bättre energibesparing. Våra energiglas låter dig sänka energiförbrukningen och ändå ta vara på dagsljuset till fullo. Du får ett isolerglas och fönster som ger kristallklar bild av vad som händer utanför. Våra energisparglas bidrar till en värmefördelning i rummet som ger ökad komfort och bättre inomhusklimat.

 

Las Mer

Solskyddsglas

Glassolutions solskyddsglas, det perfekta solskyddet för bättre inomhusklimat. Vi erbjuder dig ett brett sortiment av solskyddsglas med energisparfunktion för fönster, dörrar fasader och takfönster. Våra solskyddsglas släpper in nästan lika mycket dagsljus som vanligt glas, men stänger ute upp till två tredjedelar av den totala solvärmen.

 

Las Mer

Fönster med inbyggda persienner

Glassolutions erbjuder fönsterglas med inbyggda persienner. Persiennerna skyddar mot insyn, värme och direkt solljus. Samtidigt slipper du utvändiga markiser. Våra glas med integrerade persienner går att skräddarsy efter dina önskemål både i både tvåglas och treglas utförande.

 

Las Mer

Designglas med mönster av tyg

Ny, spännande interiör med textil i glas. Utvecklingen av glasprodukter bjuder hela tiden på nya möjligheter i konstruktion och design. Glassolutions TEX GLASS, kombinerar glasets transparens med unika effekter av textil.

 

Las Mer

Optimala glaset för duschväggar med tidlösa egenskaper

Glassolutions TIMELESS ger glaset tidlösa egenskaper. Tidens tand biter inte på Timeless. Duschväggar med kalkavlagringar och tråkiga ränder efter duschvatten hör nu till historien. Timeless håller stilen med vackert, högtransparent glas som inte påverkas över tiden.

Las Mer

12/04/2015 - 09:09
Event