Results

Glasdörrar - för att dagsljuset ska få fritt spelrum inomhus.

Vi på Emmaboda Glas Glassolutions Saint-Gobain gillar dagsljus! Speciellt när det får fritt spelrum inomhus. Därför har vi på utökat vårt produktsortiment med glasdörrar i ren design inom ramarna för vårt varumärke Emmaboda Home. Glasdörrar som bidrar till att dagsljuset får fritt spelrum så att varje rum får en ljus och tilltalande känsla.

Våra glasdörrar är en inredningsdetalj som kan skräddarsys med spännande glastyper och gångjärn av högsta kvalitet för att skapa tilltalande innemiljöer. När vårt sortiment av glasdörrar arbetades fram lade vi stor vikt vid helhetslösningar för att det ska vara enkelt för kunden att välja den glasdörr som uppfyller deras önskemål.

Samtliga glasdörrar i sortiment är tillverkade av säkerhetsglas, för att personskador ska kunna undvikas om olyckan är framme.

Våra Glasdörrar visar att vi har våra rötter i Glasriket i Småland och trakterna kring Emmaboda då varje dörrmodell bär namn efter byar i regionen: GLASDÖRR BROAKULLA, GLASDÖRR MOSHULT, SKJUTDÖRR LINNEFORS och SKJUTDÖRR KORRÖ. 

>>Läs mer om våra glas- och skjutdörrar.

Decibel Home
GLASDÖRR MOSHULT
Stainless Flowers
SKJUTDÖRR LINNEFORS
04/07/2016 - 13:42
Product