Results

Artikel om investeringar

Submitted by Emelie.Nilsson on Fri, 03/15/2019 - 10:08

Det är mycket spännande som händer för oss just nu. Om du vill läsa lite mer har Glas och fasadföreningen i Norge har skrivit en artikel om de investeringar som görs i Emmaboda, Sauda och Fredrikstad just nu. Läs artikeln genom att klicka här

Träffa oss på Fastighet2019

Submitted by Emelie.Nilsson on Thu, 01/31/2019 - 14:33

Vi kommer att finnas på plats på fastighetsmässan Fastighet2019 på Nacka Strandmässan onsdag 6 mars!

Mässan för dig som är fastighetsägare eller sitter i styrelsen på en bostadsrättsförening. Där kan du träffa aktuella leverantörer i fastighetsbranschen och se nyheter. Det kommer även att vara föredrag och allt är helt kostnadsfritt! Du hittar schema och anmälan här.

Emmaboda Glas har nya ägare

Submitted by Emelie.Nilsson on Fri, 01/11/2019 - 15:50

För er information så har ägandet av Emmaboda Glas och Glassolutions i Norge gått över från Saint-Gobain till Mimir Invest AB. Ändringen träder i kraft i dag den 11 januari 2019. 

Ägarförändringen kommer inte att ha några marknadsrelaterade konsekvenser:
Emmaboda Glas AB och Glassolutions Norway AS kommer att fortsätta leverera Saint-Gobain lösningar och fortsättningsvis använda varumärket Glassolutions som en del av ett franchiseavtal mellan Mimir Invest och Saint-Gobain. 

Jag Vidar Eikeset, tillika VD, går också in som delägare i det nya bolaget.

Jultider

Submitted by Emelie.Nilsson on Thu, 12/20/2018 - 14:35

Vi vill önska alla våra kunder en riktigt GOD JUL!

Under julen har vi stängt alla röda dagar men öppet i mellandagarna samt v. 1. Ni når oss då för rådgivning, order och offert via telefon eller e-post. Våra kontaktuppgifter hittar du här.

Saint-Gobain lanserar ny, uppdaterad version av hållbartbyggande.se

Submitted by Emelie.Nilsson on Fri, 10/12/2018 - 11:38

Hållbarhet är ett viktigt ledord och åtagande för Saint-Gobain och har en egen sida som redogör för olika miljöcertifieringssystem på den svenska marknaden. Sidan lanserades 2013 för första gången, men har nu uppdaterats och omlanserades under fackmässan Nordbygg i år; Hållbartbyggande.se

Semestertider

Submitted by Emelie.Nilsson on Thu, 07/05/2018 - 13:22

Vi önskar alla våra kunder en riktigt skön sommar!

 

I sommar har regionkontoren helt stängt enligt följande:

Industri. Rått. New York.

Submitted by Emelie.Nilsson on Tue, 07/03/2018 - 14:15

Den råa och ändå eleganta New York stilen infinner sig i fler och fler hem och kontorsmiljöer. Med New York Loft Style kan du enkelt skapa tidlösa, råa och enkla rum. 

Väggsystemet är utvecklat med flexibilitet i åtanke och kan skräddarsys efter dina behov, i samarbete med din lokala återförsäljare. Dörrarna kan fås som skjutdörr, enkel- eller dubbeldörr. Självklart finns även handtag och gångjärn i samma råa material. 

NYLS är 100% dansk design. Ramarna är tillverkade i rå järnprofil och glaset är alltid i laminerat säkerhetsglas för att säkerställa bästa kvalitet. 

Ny hemsida uppe!

Submitted by Emelie.Nilsson on Tue, 07/03/2018 - 14:04

Idag kom äntligen den nya hemsidan upp! Den nya hemsidan har ett starkt fokus på dig som kund och vi hoppas att den ska belysa våra produkter och tjänster. Produkterna ska visas tydligt och enkelt, så att du hittar den information du söker. Självklart är den även responsiv så att du kan titta på den lika bra på plattan och telefonen.

Som vanligt när nya hemsidor lanseras kan det finnas mindre buggar. Om det är något du inte kan hitta kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig direkt! 

Emmaboda Home

Submitted by Ishant.Chanchlani on Mon, 08/28/2017 - 15:38

Välkommen till Emmaboda Home!

I närmare 100 år har Emmaboda Glas stått för tradition och kvalitet på den svenska glasmarknaden. Vi är välkända för expertkunskap och kundanpassade planglaslösningar. Nu kommer våra gedigna kunskaper till nytta även när det gäller glaslösningar, anpassade för inredning. Emmaboda Home är vårt varumärke för glasprodukter speciellt framtagna för heminredning. Vi erbjuder dig duschlösingar, glas- och skjutdörrar, speglar, väggbeklädnad, skiljeväggar, glasräcken och glas med värme. Vi har med andra ord glasprodukterna till varje del av ditt hem.