Results

Emmaboda Home

Välkommen till Emmaboda Home!

I närmare 100 år har Emmaboda Glas stått för tradition och kvalitet på den svenska glasmarknaden. Vi är välkända för expertkunskap och kundanpassade planglaslösningar. Nu kommer våra gedigna kunskaper till nytta även när det gäller glaslösningar, anpassade för inredning. Emmaboda Home är vårt varumärke för glasprodukter speciellt framtagna för heminredning. Vi erbjuder dig duschlösingar, glas- och skjutdörrar, speglar, väggbeklädnad, skiljeväggar, glasräcken och glas med värme. Vi har med andra ord glasprodukterna till varje del av ditt hem. 

För att göra det enkelt för dig har vi tagit fram helhetslösningar med både glas, beslag och tillbehör. Individuella lösningar betyder att allt tillverkas så att det passar dig och dina önskemål. Med en specialanpassad lösning från Emmaboda Home har du fantastiska möjligheter att låta ditt hem avspegla din personlighet och ge dig ett stort kreativt spelrum. De flesta av produkterna från Emmaboda Home produceras i vår fabrik i Emmaboda. Vi kan därför försäkra dig om att vi står för både ledande design och högsta möjliga kvalitet.

Välkommen till en spännande upptäcktsfärd! Låt dig inspireras av alla möjligheter att inreda med glas.

Emmaboda Home

Ladda hem produktkatalogen från Emmaboda Home 2018


DUSCHLÖSNINGAR

Med en duschlösning i glas från Emmaboda Home får du en stilren och användarvänlig dusch med hög kvalitetskänsla, som dessutom är både hållbar och trygg.


GLAS MED VÄRME

Låt ditt hem få en genomtänkt design där värmande glas bidrar till den sköna helhetsupplevelsen. Transparenta radiatorer blir en elegant del av inredningen samtidigt som de låter rummets uttryck komma till sin rätt utan att ta för mycket egen plats. Ditt badrum blir en njutningsfull upplevelse när du låter form och funktion samspela.


SPEGLAR

I vårt breda sortiment finner du ett antal speglar som på olika sätt hjälper dig att lyfta fram och accentuera olika delar av ditt hem. Den höga säkerhet som präglar produkterna från Emmaboda Home går igen också i våra speglar. Låt din fantasi få utrymme när du väljer spegel. Här finns många olika produktlösningar att välja mellan. 


VÄGGBEKLÄDNAD

Glas på väggen överför glasets unika egenskaper till rummet. Våra väggbeklädnader i glsa är eleganta och trendiga på samma gång. De förändrar och förnyar rummets karaktär med ett spännande resultat. Är du redo att tapetsera dina väggar med glas?


GLASDÖRRAR OCH SKJUTDÖRRAR I GLAS

Med sin rena design ger våra glasdörrar ditt hem en ljus och tilltalande känsla. Vi har lagt stor vikt vid helhetslösningar, för att det ska vara enkelt för dig att välja den glasdörr som tilltalar dig och innebär ett lyft för ditt hem.


SKILJEVÄGGAR

En skiljevägg i glas ger dig många spännande möjligheter att låta hemmet spegla din personliga stil. Emmaboda Home erbjuder ett stort urval av glas i olika färger och med större eller mindre grad av genomsiktlighet. Skräddasy din skiljevägg i glas och låt det naturliga ljuset flöda. 


GLASRÄCKEN

Skapa en säker miljö med glasräcken i läcker design. Med Emmaboda Home kan du själv sätta ihop ditt glasräcke efter dina egna mått och önskemål


Säkerhet och CE-Märkning

Emmaboda glas står för kvalitet och har under lång tid tillgodosett glasmarknadens krav på trygghet. Alla våra glas är CE -märkta och samtliga produkter uppfyller de högsta kraven på marknaden. Därför kan vi garantera att de kunder som väljer Emmaboda Home får produkter av bästa kvalitet. Väljer du Emmaboda Home, ser vi till att du får en produkt som innebär högsta möjliga säkerhet för dig och din familj. Vi anpassar glaset så att du oavsett val får en produkt du kan känna dig trygg och säker med i många år framöver. 

Med härdat glas i våra duschlösningar får du ett glas som är 6 gånger starkare än vanligt glas. Med ett så tåligt glas ska det mycket till innan glaset går sönder. Skulle olyckan ändå vara framme och glaset gå sönder splittras glaset i små bitar som är tämligen ofarliga. I våra räckeslösningar använder vi ett säkerhetsglas som inte kan falla ur konstruktionen om det skulle gå sönder. Därmed föreligger ingen nedstörtningsrisk om glasräcket används till en altan eller i en trappa.

 


Bra att veta

Information om leveranstider och annat matnyttigt som du behöver veta för att du ska bli nöjd med din produkt från Emmaboda Home. Här finner du monteringsanvisningar för våra glasdörrar, skjutdörrar och duschar. Vidare finns även vår broschyr att ladda ned och läsa. 


Kontakt

Vi har ett brett produktsortiment som vi kan anpassa efter dina önskemål så kontakta oss på Emmaboda Home för inspiration om hur du kan inreda med glas.