Nyheter

Händelse

Snart öppnar vi dörrarna och klipper bandet för vår nya filial i Stockholm på Betongvägen 4b. För att fira detta har vi bjudit in er branschfolk till en lättare Italiensk buffé med dryck, några av våra samarbetspartners har tillsammans med Glassolutions en minimässa.

EDP Verified
Händelse

Saint-Gobain Building Glass Europe har gett ut 18 verifierade miljövarudeklarationer (EPD) som täcker hela produktsortimentet och mer än 165 olika glaskonfigurationer. Detta är det största antalet miljövarudeklarationer som någon glastillverkare på marknaden erbjuder.

EDP Verified
Händelse

Saint-Gobain Building Glass Europe has just issued for Glasstec 18 verified Environmental Product Declarations (EPD), covering its whole product range and more than 165 different glazing configurations. This is the highest number of EPDs proposed by a glassmaker and processor on the market.

Looking ahead, staying close - ny företagsfilm för Saint-Gobain
Händelse

Saint-Gobain som Emmaboda Glas tillhör är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad, som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda och tar fram innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.

Ditt glas. Vår Värld - nyhetsbrev juni
Händelse

Läs vårt nyhetsbrev för juni 2016. Teamat för detta nummer är solskyddsglas. Dels traditionella solskyddsglas men även nya solskyddsglas som går att reglera. 

Saint-Gobain får ny logga!
Händelse

Saint-Gobain har just lanserat en ny varumärkesidentitet och en ny logotyp. Saint-Gobains nya logotype är lättare, mer färgstark och visar en dynamisk, stadssiluett istället för bro-symbolen.

Duschglas av högsta kvalité som ger duschupplevelsen och badrummet ett kännbart lyft
Produktlansering

Vi på Emmaboda Glas gillar kvalitet som gör livet lite skönare att leva. Därför lanserar vi nu ett brett sortiment duschglas av högsta kvalité som ger duschupplevelsen och badrummet ett kännbart lyft.

Sommarinfo 2016
Händelse

Efter en intensiv och givande vår är sommaren här.

Med förhoppningar om lata dagar tar vi sikte på en milslång strand, en vecka på landet, hängmattan med en god bok eller varför inte den härliga stunden att bara vara och njuta av livet! 

Njut av en ljusare utsikt med klarare glas och effektivare solskydd med vårt nya solskyddsglas COOL-LITE XTREME 70/33
Produktlansering

Nu lanserar vi vårt nya solskyddsglas, COOL-LITE XTREME 70/33. Ett klarare glas med effektivare solskydd som låter dig dra nytta av dagsljuset och ha kontakt med omvärlden även när solen skiner.

Trafiken och stadens sorl dånar in medan Avantgardet ekar ut. Ett blogginlägg om ljudglas.
Blogginlägg

I en trea i det högsta huset, modernt 1977, har en 14-åring precis satt sig vid sitt skrivbord för att koncentrera sig på att plugga inför kommande prov. Matteuppgifter ska lösas och ett avsnitt i historieboken ska läggas på minnet innan skymning faller. Dörren står på glänt ut till en i övrigt så när som nästan tyst lägenhet. Tv:n står på i köket men av den hörs knappt något in i rummet.