Bli en del av en stark och hållbar organisation med kunniga och engarerade människor

Karriär

Bli en del av Emmaboda Glas Glassolutions Saint-Gobain

Karriär

Saint-Gobain är ett av världens 70 största företag, med 210.000 anställda i mer än 1.400 företag och verksamhet i 50 länder. För att behålla positionen som en världsledande aktör på marknaden rekryterar bolagen i företagsgruppen kontinuerligt nya, kvalificerade medarbetare, oberoende av ras, religion, kön eller ålder. Vi behöver människor av alla kategorier.

Saint-Gobain Emmaboda Glas AB har 225 anställda. För oss är det viktigt att vara en attraktiv arbetsgivare som ger goda möjligheter till personlig utveckling och en intressant karriär.

Som ett av företagen i Saint-Gobain kan vi erbjuda en utvecklande arbetsmiljö, både inom verksamheten i Sverige och med internationella kontakter och framtidsmöjligheter.

Vår målsättning är att alla anställda skall trivas och kunna utvecklas inom koncernen både i Sverige och internationellt. Vi arbetar därför med individuella utvecklingsprogram.

Förutom de nya medarbetare vi utannonserar vill vi gärna ha kontakt med dig som har andra kvalifikationer, är intresserad av nya utmaningar och vill satsa på en karriär hos oss.

Du är välkommen att skicka din intresseanmälan till oss på adress:  career@saint-gobain.com, Under Saint-Gobain Experience finner du samtliga lediga tjänster inom Saint-Gobain