Försäljning - glas, beslag och tillbehör

Försäljning

Vi gör det lättare att arbeta med glas

Din Glaspartner

Ditt Glas. Vår Värld.

Emmaboda Glas Glassolutions Saint-Gobain erbjuder den svenska bygg- och industrimarknaden konkurrenskraftiga och funktionella planglaslösningar. Våra produkter och vår kunskap och service står till förfogande för arkitekter, designer, projektörer, producenter och glasmästare.

Med vårt utbud av produkter, vår kunskapsbank och internationella logistikfunktion är vi en pålitlig leverantör och värdefull partner

  • Regionskontor från Malmö till Luleå
  • Svenska glaslösningar sedan 1919
  • Personlig service, goda råd och inspiration
  • Stort sortiment av glas och tillbehör

Vi fokuserar på kundanpassade lösningar. Du har tillgång till vårt breda sortiment av glasprodukter, tillbehör, plast och beslag på ett och samma ställe. Vi hjälper dig att hitta bra, funktionella lösningar med rätt produkter för varje uppgift i dina projekt.
Vi har erfarenheten och expertisen och de stora resurserna som gör att du alltid får god vägledning, roliga tips och smarta råd.

Ett brett sortiment av glas, plast och tillbehör

De omfattande produktionsresurser vi har till förfogande inom Saint-Gobain Glassolutions, tillsammans med den samlade kunskapsbanken hos våra produktexperter, ger oss möjlighet att erbjuda en enorm variationsrikedom när det gäller produkter för alla typer av applikationer.

Glasprodukter
I vårt funktionsindelade program av glasprodukter finner du allt från glas för bättre inomhusmiljö till säkerhetsglas, designglas, kompletta system för interiöra och exteriöra applikationer och mycket annat.
Vi ger dig stöd i det ofta krävande arbetet med att välja rätt produkt för varje given produktspecifikation. Vårt kompletta glassortiment finner du under Våra glas.

Beslag
Vi erbjuder ett komplett program av produkter för dig som arbetar med glas. Med hjälp av vårt breda sortiment av beslag kan du ta fram fullt färdiga slutprodukter till din kund.

Här finns vad du behöver i form av klämfästen, gångjärn, konsoler, lås, spegelklammer, handtag, knoppar m.m.
Lim- och Fogmaterial
I vårt sortiment av lim- och fogmaterial finns både de förbrukningsmaterial och verktyg du behöver.

Fogmassor för alla ändamål. 
Fogsprutor. Handsprutor, trycklufts- och batteridrivna sprutor. 
Tillbehör. Munstycken och verktyg. 
Fogskum, skumpistoler, material för rengöring. 
Brandskydd. Färg, spackel, fog, skum, bruk, kragar, skivor, drev, lister. 
Fönsterkitt, butylband, fogband.
Lim, spackel, golvbeläggning. 
Verktyg och skyddsutrustning
Vi har även de tillbehör du behöver för hanteringen och arbetet med planglas.
Verktyg, maskiner, inramning. Inramningstillbehör, glasskärare, kittknivar, stifthammare, glaslyftare m.m.Förbrukningsmaterial. Brandglasningsmaterial, gummilister, slipband, glasborrar m.m.

Plast
I vårt sortiment av plastprodukter finner du vad du kan behöva som kompletterande produkter i ditt arbete med glas.

Gjuten akryl. Klar, genomfärgad, opal, spegel, extruderad
Polykarbonat. Klar, brons, opal, extra reptåligt, mattskydd
Polyester. Pet 
PVC. Skummad PVC
Styren. Klar/antireflex, dubbelprismat, mönstrad klar/brons
Polyeten. Kanalskivor, plasttak

Regionalförsäljning

Regionskontor från norr till söder, vi hjälper dig med ditt glas

Vid våra regionkontor från Malmö i söder till Luleå i norr hjälper vi dig med logistiken, viss bearbetning av glas och lokal lagerhållning av de vanligaste glasen.

Vi har även proffsbutiker med tillbehör och beslag. I våra showroom har vi samlat glasprover och de senaste nyheterna.

OEM

Stolt glasleverantör till industrin

Glas till transportmedel, maskiner, möbler och andra produkter

Saint-Gobain Emmaboda Glas är inte bara glaspartner för arkitekter, inredningsarkitekter, designer, glasmästare, byggare m.fl. Vi är också leverantörer till industrin, där bland annat tillverkare av inredningar och väderskydd hör till våra kunder.

 Som glaspartner för dig i tillverkningsindustrin är det ofta en direkt kontakt med våra specialister som är den bästa utgångspunkten för ett långsiktigt och lönsamt samarbete. Vårt breda sortiment och den väl uppbyggda logistikfunktionen lägger grunden till pålitliga leveranser av kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Du är alltid välkommen att diskutera produkter, priser och leveransfrågor med oss på Saint-Gobain Emmaboda Glas.

Projekt

Vi hjälper dig att hitta rätt glaslösning

Som din glaspartner är vi alltid intresserade av att diskutera dina projekt för att hjälpa dig att hitta bra, funktionella lösningar med rätt produkter för varje uppgift.
Vi har erfarenheten och expertisen och de stora resurserna som gör att du alltid får god vägledning, roliga tips och smarta råd

Porten Örebro

Glas ger oändliga möjligheter att skapa, forma och förverkliga miljöer där människans villkor står i första rummet. De rätta lösningarna kräver ett brett sortiment, gedigna kunskaper, samlade erfarenheter och nya idéer. Vi på Saint-Gobain Emmaboda Glas vågar sticka ut hakan och säga att vi har allt det där, Vi har allt du behöver när det gäller, energisparglas, solskyddsglas, ljudreducerande glas, skydd- och säkerhetsglas, glas med mönster och färg, brandskyddsglas, glas med elstyrda funktioner och fasadglas.

Vår projektavdelning arbetar med glasprojekt av alla dess slag. Inget projekt är för litet eller för stort och vi lägger ner hela vårt engagemang i varje projekt oavsett om det rör sig om ett enstaka glas eller spännande lösningar för fasad eller interiör.  Vi är ett väl sammansvetsat team med stor glaskunskap och bred branschkännedom som med stort personligt engagemang hjälper dig att hitta rätt glaslösning till ditt projekt. Det produktutbud, den kunskapsbank och internationella logistikfunktion vi garanterar genom Saint-Gobain gör oss till en pålitlig leverantör och värdefull partner.

Interiör

Skapa stilrena kontraster genom att inreda med glas

inredmed glas, upptäck våra interörglas, inredningsglas

Intresset för inredning växer hela tiden. I modern funktionell arkitektur vill man behålla ljuset och rymden i rummet och få möjlighet till öppenhet och överblick i kombination med rumsavskiljande element. Glaset är en naturlig del av inredningens visuella uttryck.

Med interiörglasen i vårt omfattande produktsortiment får dina idéer fritt spelrum. Här finner du glas för allt från genomsikt till effektfulla rumsavskiljare och glas med elektriskt styrda funktioner. Mönstrade, färgade, screentryckta och etsade glas ger stora möjligheter till visuella effekter. Till vårt breda sortiment av interiörglas har vi även ett brett utbud av beslag.

Vi har uppdaterat vårt koncept Emmaboda Home. I det nya Emmaboda Home-sortimentet hittar du duschlösningar, speglar, väggbeklädnad, hyllor, dörrar, skjutdörrar, skiljeväggar, klädhängare och räcken.Kompletta glaslösningar förpackat med beslag för att underlätta det för dig.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Service och Kunskap

På Emmaboda Glas har vi byggt upp vår säljorganisation och kundserviceavdelning för att underlätta ditt arbete. Vår ambition är att ge dig som arbetar professionellt med glas bra produkter i rätt tid, personlig service, goda råd och inspiration.

Nära till glas och tillbehör. Med regionkontor och proffsbutiker över hela landet kan vi garantera snabb och pålitlig service. Vi arbetar på dina villkor med ett utbyggt servicenät som säkerställer snabba leveranser.Du har tillgång till vårt breda sortiment av glasprodukter, tillbehör, plast och beslag på ett och samma ställe. Proffsbutiken är en naturlig samlingsplats där du kan gå igenom prover och få tips och idéer. Här finns det du behöver i ditt arbete med glas. Som din glaspartner är vi alltid intresserade av att diskutera dina projekt för att hjälpa dig att hitta bra, funktionella lösningar med rätt produkter för varje uppgift.
Vi har erfarenheten och expertisen och de stora resurserna som gör att du alltid får god vägledning, roliga tips och smarta råd.

Praktiska tjänster som underlättar din vardag. Vi arbetar på dina villkor. Vårt servicenät är utbyggt för att vi ska kunna ge dig leveranser snabbt när det behövs.

Logistik

Vi underlättar för dig. Glas, plast och tillbehör i samma leverans. Våra turbilar går varje vecka och täcker upp större delen av vårt avlånga land.