Glassolutions

Undantag: Luleå har öppet hela sommaren. Från vecka 31 finns det personal på övriga siter: Malmö, Göteborg, Stockholm, Karlstad samt huvudkontoret.
Ditt Glas. Vår värld!
Med personligt engagemang, kvalificerad rådgivning och förstklassiga produkter, är Emmaboda Glas Glassolutions det självklara valet för alla som arbetar med glas.
VI har semesterstängt vecka 29-30.
INRED DITT HEM MED
GLAS
Ditt Glas. Vår värld!
Med personligt engagemang, kvalificerad rådgivning och förstklassiga produkter, är Emmaboda Glas Glassolutions det självklara valet för alla som arbetar med glas.
inspiration
Våra produkter ska ses i sitt sammanhang. Vi har därför lyft fram ett antal spännande referensobjekt som vi hoppas ska inspirera er och ge nya idéer.
Välkommen till Emmaboda Home!
Vi erbjuder förutom en serie glasprodukter till badrummet även glasräcken, vägglösningar och en mängd andra produkter att inreda ditt hem med.
Art Glass
Senaste nytt!

Vi har erfarenheten och expertisen och de stora resurserna som gör att du alltid får god vägledning, roliga tips och smarta råd
Vi hjälper dig att hitta rätt glaslösning
Visualisera glas i fasad digitalt med GLASS PRO
Glass Pro är en interaktiv app som simulerar en realistisk bild av hur olika glasprodukter ser ut när de används i en glasfasad. På detta sätt kan du redan i appen se hur glaset du har tänkt uppträder i sitt verkliga element.
ÄNTLIGEN LJUSARE TIDER
med klarare glas och bättre energibesparing
Ta vara på dagsljuset till fullo utan solvärmens negativa effekter. Njut av utsikten samtidigt som du skyddar dig effektivt mot solen. Våra solskyddsglas kombinerar låg solfaktor med hög ljustransmission och neutralitet. Vi står för möjligheterna. Du får en ljus och naturlig inomhusmiljö för ökat välbefinnande
NJUT AV EN LJUSARE UTSIKT
med klarare glas och effektivare solskydd
När du vill sänka energiförbrukningen och ändå ta vara på dagsljuset till fullo. När du vill ha en kristallklar bild av vad som händer utanför fönstret. Isolerglas med våra energiglas kombinerar lågt U-värde med hög ljustransmission. Vi står för möjligheterna. Du för ett inomhusklimat för ökat välbefinnande
ÖVERTRÄFFA BRANDKRAVEN
med skräddarsydda brandglas för ökad trygghet
När du vill skapa en trygg miljö genom att kombinera öppenhet med brandsäkerhet. När du efterfrågar det optimala glaset för varje brandskyddssituation. Skräddarsytt med möjligheter till bland annat, ljuddämpning, säkerhet, skydd och design. Vi står för möjligheterna. Du för en öppen, brandsäker miljö för ökad trygghet.

Glassolutions förädlar och distribuerar glaslösningar, bland annat brandglas, säkerhetsglas, inredningsglas, isolerglas, spegelglas och duschglas. Men även glasdörrar, glasväggar, glasräcken och duschlösningar varför vi är det självklara valet för dig som arbetar med glas. 

 

New Home Page SE